#1gramin2gramut, De strandade projekten, Rensa Garnlagret

Städa, rensa, slänga!

Stickning för mig, det är ren och skär lust. Får jag en idé i huvudet så måste jag genast testa den. Men det är ju inte alltid jag slutför mina projekt. Så lådorna, kassarna, korgarna med påbörjade projekt växer…

Nu ska vi flytta och sälja vårt hus, som vi bott i de senaste 23 åren och jag har börjat tömma skåp och lådor för att packa, rensa, slänga, skänka osv. Alla påbörjade projekt har börjat se dagens ljus och även om jag visste att jag hade mycket på gång så har jag nu nått all time high! 😱😱

Jag har inga problem att ha runt 10 pågående projekt, men över 30????? Dessutom hade jag ett mål för året att minska antalet pågående projekt med 12 st och jag tror jag har lyckats med 3….. så ni fattar ju.

Min utmaning är ju att jag behöver sticka upp produkter till butiken och detta i kombination med min kreativa lust… ja då är det lätt hänt att man påbörjar väldigt mycket.

Så nu tänker jag så här att för varje nytt projekt som påbörjas måste 3 andra slutföras. Det blir tufft, så jag lär få sticka på bussen, vid TVn, på morgonen, på lunchen men det borde gå. Alla projekt är ju inte gigantiska och vissa har jag ju nästan inget kvar på!

#1projektin3ut

Jag tänker att jag i slutet av varje månad får redovisa resultatet av mina ansträngningar så får vi se hur det går. Just nu vill jag bara sätta mig ner och sticka, men med visning på söndag så får jag vackert fortsätta städa istället. Jag får ta igen detta kommande veckor istället.